معرفی شرکت
شرکت شیمی دارویی داروپخش در تاریخ 1375/12/28 به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و طی شماره ۱۲۹۲۰۷ مورخ 1375/12/28 اداره ثبت شرکتها به شناسه ملی ۱۰۱۰۱۷۲۵۵۶۳ و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید. شرکت در تاریخ 1379/05/18 از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و در تاریخ 1381/10/08 در بورس اوراق بهادار تهران و در گروه محصولات دارویی با نماد (دشیمی) پذیرفته شد و سهام آن برای اولین بار در تاریخ 1382/03/28 با سرمایه ۳۵ میلیارد ریالی منقسم به ۳۵ میلیون سهم یک هزار ریالی در تالار فرعی مورد معامله قرار گرفت. شرکت در حوزه تولید مواد اولیه دارویی در حال فعالیت می باشد. در حال حاضر دفتر مرکزی شرکت در محل کارخانه واقع در کیلومتر ۱۸ اتوبان تهران کرج خیابان داروپخش خیابان طالقانی پلاک ۱ واقع است. ضمنا این شرکت دارای کارخانه ای در استان کرمانشاه بوده که به عنوان سایت دو شرکت شیمی دارویی داروپخش واقع در کرمانشاه کیلومتر ۸ جاده سنندج شهرک صنعتی کرمانشاه خیابان رازی می باشد.
سهامداران فعلی شرکت عبارتند از:
تولید و فروش
محصولات نهایی شرکت شامل مواد موثره: آنتی بیوتیک ها، مسکن و ضد التهاب، مکمل، پلت ها، قلبی عروقی، اعصاب روان، مجاری ادراری، دیابتی، ضد عفونی، گوارشی، آنتی هیستامین ها، چشمی/پوستی و تنفسی می باشد که باتوجه به حاشیه سود هر یک از محصولات ممکن است ترکیب تولید محصولات فوق در بازه های زمانی متفاوت باشد. ظرفیت اسمی تولید و سابقه تاریخی و پیش بینی فروش شرکت به شرح زیر می باشد:
افزایش فروش در سال 1402 به دلیل فروش از محل موجودی و همچنین افزایش حاشیه سود برخی محصولات نظیر آنتی بیوتیک بوده است.
مطابق پیش بینی شرکت در گزارش تفسیری مدیریت 6ماهه منتهی 1402/06/31 ، در مهرماه سال 1403 طرح افزایش تولید مواد موثره دارویی: مسکن و ضد التهاب، گوارشی و مجاری ادراری به ترتیب، 15،20،40 هزار کیلوگرم به بهره برداری خواهد رسید. در تحلیل فوق برآورد ما اینگونه می باشد که در سال 1403، حدود 50درصد از تولیدات مربوط به افزایش طرح امکان پذیر باشد.
جدول نرخ فروش محصولات نیز به شرح زیر می باشد:
مفروضات تحلیل
جهت پیش بینی سود و زیان سال های آتی، مفروضات تحلیل به شرح زیر می باشد:
سود و زیان
با توجه به مفروضات عنوان شده در بالا، سود و زیان تاریخی و پیش بینی شده به شرح زیر می باشد:
تحلیل حساسیت
تحلیل حساسیت سود هر سهم سال مالی 1402، بر اساس نرخ دلار (محر عمودی) و افزایش نرخ محصولات (نرخ افقی) به شرح زیر است: